JESTE LI ZNALI?

…da je prehlada najčešća bolest na svijetu, koja može imati i ozbiljnije posljedice, a odrasli oboljevaju tri do četiri puta godišnje. Zbog komplikacija i problema poslije prehlade, čak četiri milijuna ljudi umire svake godine.

Nedužna prehlada može brzo prerasti u upalu pluća

 Prehlada može imati ozbiljne posljedice 

Ne čekajte da prehlada nestane sama od sebe, već ojačajte imunološki sustav i reagujte odmah. Iz na prvog pogleda nedužne prehlade može se razviti upala pluća koja može imati ozbiljne posljedice na naše zdravlje. U Hrvatskoj se od upale pluća godišnje liječi nekoliko tisuća ljudi, od čega u više od 20% slučajeva dolazi do hospitalizacije!

Pluća se ne obnavljaju

Za razliku od jetre, pluća se ne obnavljaju, pa o njima treba voditi računa, a budući da pluća nemaju živčanog sustava, puno puta uopće ne osjećamo bol. Iako su pluća odgovorna za disanje, zdravlje pluća često stavljamo po strani. Izvođenjem vježbi i terapija, disanjem na svježem zraku i zdravim načinom života možemo održati pluća čistima. Čišćenje pluća inhalatorom preporučuje se ne samo pušačima i osobama s kroničnim plućnim bolestima, već i svima drugima.

REVOLUCIONARNA TERAPIJA VAŠEGA DIŠNOG SUSTAVA

Terapija pomoću inhalatora je učinkovita i jednostavna njega gornjih i donjih dišnih puteva. Terapija je neinvazivana, nema nuspojava, zato se preporučuje i u liječenju dojenčadi i starijih osoba. Inhalatori se mogu koristiti u kombinaciji s lijekovima ili fiziološkom otopinom, ovisno o željenoj terapiji.

Stručnjaci preporučuju svakodnevnu upotrebu inhalatora. Inhalator je namijenjen svima, od novorođenčadi do starijih osoba, jer je takva terapija sigurna i učinkovita. Stariji su izloženi povećanom riziku za respiratorne bolesti zbog oslabljenog imunološkog sustava i loše tjelesne kondicije 

NE ZABORAVITE! BOLJE PREVENTIVA NEGO KURATIVA

Koje se bolesti liječe pomoću inhalatora?

 Inhalator može liječiti infekcije gornjih i donjih dišnih putova, na primjer:
• sinusitis,
• upala nosne sluznice,
• infekcije uha,
• bakterijski ili virusni bronhitis;
astma, kronični bronhitis, emfizem, bronhijestaza, bronhiolitis, pneumonija i bolesti uzrokovane virusnim infekcijama.

Što je inhalacijska terapija ?

Inhalacijska terapija pomoću inhalatora jedan je od načina liječenja respiratornih bolesti dodavanjem ljekovitih tvari – aerosola u tijelo inhalacijom. Aerosoli su izuzetno male čestice tekućine ili ljekovite tvari. Udisanje vodene pare vlaži sluznicu dišnih puteva i omogučava lakše izkašljavanje. U obliku aerosola, inhalacijske ljekovite tvari blagotvorno djeluju na dišni sustav.

Što sve liječimo pomoću inhalatora?

Pomoći inhalatora možemo liječiti infekcije gornjih i donjih dišnih puteva, npr.:

  • upala sinusa,
  • upala nosne sluznice,
  • upala ušiju,
  • bakterijski ili virusni bronhitis,
  • astma i kronični bronhitis,
  • upala pluća i bolesti uzrokovane virusnim infekcijama. 

PROVJERITE KOLIKA JE CIJENA INHALATORA

PREPORUČUJEMO KUPNJU PRIJENOSNOG INHALATORA MESH

Preporučujemo kupnju prijenosnog inhalatora – MESH. Inhalator je lagan, može se priključiti u adapter ili koristiti sa baterijama,  praktičan je za upotrebu bilo gdje. Ima posudicu od 8 ml za lijek ili vodu, dovoljnom za 3 minute udisanja, što je dovoljno za svakodnevno pročišćavanje pluća. Osim inhalatora, dobit ćete i dvije maske (za djecu i odrasle) i nastavak za usta.

Preporučuje se za liječenje beba i djece

Inhalacijska terapija posebno se preporučuje u liječenju astmebronhitisasinusitisaprehladegripekašlja, omekšavanja sluzi ili upale uha kod beba i djeceDodajte lijek u posudicu (prema uputama liječnika) i započnite s terapijom. Manja maska ​​omogučava i olakšava inhaliranje kod najmlađih.

Kupi sada – 50%