fbpx
Besplatna dostava za sve artikle

Viseća mreža – Baby sleep (Roza)

199,00kn (26,41 €) 109,90kn (14,59 €) DDV

Nema na zalihi

Viseća mreža koji zagrli dijete i daje mu osjećaj topline i sigurnosti. Vaša će beba bolje spavati a vi možete priuštiti zasluženi odmor.

Odaberi kolićinu

TOP IZBOR
1x 109,90kn (14,59 €) /kom
2x 98,91kn (13,13 €) /kom
3x 87,92kn (11,67 €) /kom

Nema na zalihi

SKU: 200096 Kategorija:

Udobnije spavanje za djecu

Viseća mreža je dizajnirana jedinstvenom tehnologijom, zato će se vaše dijete u njoj osjećati udobno i sigurno. Jednostavno je stavite  u krevetić, a dijete će u njemu brže zaspati a vi ćete moći priuštiti zasluženi odmor.

Kao u maminom zagrljaju

Viseća mreža je dizajnirana tako da zagrli bebu i pruža joj osjećaj sigurnosti i zaštite, baš kao u majčinoj utrobi. Beba će spavati u najboljem položaju, što će joj pomoći i kod grčeva u trbuhu. Beba je smještena na mrežasti dio koji malo potone a okružen je mekim materijalom koji dodatno štite dijete i pruža mu osjećaj udobja.

Izdržljiv, prenosiv i jednostavan za upotrebu

Materijali viseće mreže su izuzetno izdržljivi i prijatni za kožu. Mreža je napravljena od pamuka, koji omogućuje bebinoj koži da diše, i tako se dijete se ne miče tijekom spavanja. Viseća mreža ima na svakoj strani sigurnosni pojas kojem se može podešavati dužina , remeni su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji je siguran i izdržljiv.

Karakteristike:

  • Boja: ružičasta ili plava
  • Viseća mreža s četiri sigurnosna pojasa za pričvršćivanje
  • Dimenzije: 140×70 cm

Dodatne informacije

Odaberite boju:

Plava, Roza

Go to Top