Jeste li i vi među njima? Skoro 90% žena ima problema sa celulitom!

 Celulit je danas postao rješiv problem. Ovim uređajem ne morate mijenjati svoj način života. Uklonite svu neestetsku nakupljenu masnoću bilo gdje na tijelu, kod kuće, bez posjete skupim kozmetičkim salonima.

Ne idite pod nož, riješite se celulita pomoću ultrazvučnih valova.

Brzo vidljivi rezultati

Nakon par tretmana zadivit ćete se svojim izgledom. Pojava dubokog i površinskog celulita brzo se poboljšava, smanjuju se masne naslage i ponovno ćete zasjati u svoj svojoj ljepoti.

Zdrava i mladostna

Sami pobrinute za uklanjanje celulita, viška masnoće i dobar izgled vaše kože. Vratite mladoliko lice i smanjite bore. Sve to jednostavno s ultrazvučnim valovima. Aktivirajte svoj limfni sustav i poboljšajte cirkulaciju krvi.

Također kao stimulator

Uređaj također možete koristiti kao Tens stimulator. Uređaj ima unaprijed instalirane programe koji poboljšavaju vaše blagostanje, opuštaju i obnavljaju vaše mišiće.

U čemu je njegova tajna?

Uređaj stvara ultrazvučne valove i infracrvenu toplinu, čime povečava protok krvi. Pri tome se masne naslage u tijelu razgrađuju.

KUPI SADA!

Za svaki dio tijela

Aparat uništava masne ćelije u cijelom tijelu. Možete ga koristiti i na licu. Najbolje djeluje ako koristite i gel, na taj način ćete postiči bolji i brži učinak.

TRI U JEDAN

ULTRAZVUČNI VALOVI, INFRACRVENA SVJETLOST I STIMULATOR

Naruči ultrazvučni uređaj za uklanjanje celulita za 449,9HRK!