fbpx
Besplatna dostava za sve artikle

Ultrazvučni čistač za zube – Sonic Pic

339,90kn (45,11 €) 186,90kn (24,81 €) DDV

Nema na zalihi

Neka vaši zubi budu bijeli, sjajni i zdravi. 3000 zvučnih vibracija u minuti očistit će međuprostor i ukloniti zubni plak. Desni će biti zdrave, a vaš osmijeh privlačniji.

Odaberi kolićinu

TOP IZBOR
1x 186,90kn (24,81 €) /kom
2x 168,21kn (22,33 €) /kom
3x 149,52kn (19,84 €) /kom

Nema na zalihi

SKU: 200092 Kategorija:

Njega zuba kod kuće

Već u roku od 12 sati na površini zuba napravi se dovoljna količina zubnog plaka da uzrokuje karijes, upalu desni i paradontozu. Važno je čistiti zube najmanje dva puta dnevno, na svim površinama, kako biste izbjegli gore navedene bolesti.

Nema više čekanja u redovima

Većina ide na čišćenje zubnog plaka i kamenca kod zubara, ali redovi su dugi i potrebno je mnogo novca za profesionalno čišćenje zuba. Sonic Pic savršeno je rješenje za njegu vaših zuba kod kuće, jer ima dva nastavka, vrh od nehrđajućeg čelika i silikonski vrh s LED svjetlom za čišćenje najteže dostupnih dijelova zuba.

3000 zvučnih vibracija u minuti!

Učinkovito čišćenje zuba pruža 3000 zvučnih vibracija u minuti, koje će također očistiti prednje, stražnje zube te prostore između zuba. S dva različita nastavka moći ćete nježno ukloniti sve mrlje i zubni plak, a zubi će biti svjetliji i bijeliji, a desni zdravije.

Recite doviđenja lošem zadahu!

Glavni uzrok neugodnog mirisa u ustima su mnoge bakterije. Prekrivanje lošeg zadaha osvježavajućim sredstvima neće eliminirati širenje bakterija, stoga je važno usredotočiti se na uklanjanje hrane iz obzubnih džepova. S ultrazvučnim sredstvom Sonic pic moći ćete brzo i lako ukloniti bakterije, a vaš će neugodan zadah nestati.

DO ZDRAVOG OSMIJEHA SAMO JEDNIM KLIKOM!

KUPI SADA!

Jednostavna upotreba za djecu i odrasle

Djeca će sada moći sama temeljito očistiti zube i osigurati se da posjete stomatologu neće više biti bolne. Sonic pic je također prikladan za upotrebu na implantatima, zubnim krunicama, protezama i zubnim aparatima. Proizvod također preporučuju stomatološki profesionalci.

Prijenosni i uvijek spreman za upotrebu

Sonic Pic je izuzetno lagan i odličan pratilac u vašoj svakodnevici. Možete ga nositi u toaletnoj torbi, a za njegovo korištenje nećete vam trebati električni priključci niti prethodno punjenje, jer električni čistač Sonic Pic djeluje na bateriju koju je lako umetnuti i već može započeti sa zubnom njegom!

Karakteristike:

  • 3000 zvučnih vibracija na minutu
  •  uklanja zubni plak, bijeli zube
  • pogodan za odrasle i dijecu
  • može se koristiti i na implantatima, zubnim krunicama, zubnim aparatima, protezama
  • prijenosan
  • djeluje na baterije 1x AAA baterija (nije uključena)
  • u kompletu: vrh od nehrđajućeg čelika, silikonski vrh, LED svjetlo, udoban mekani nosač
Go to Top