Smanjite stres i umor aromaterapijom!

Aromaterapija esencijalnim uljima utječe na naše zdravlje, blagostanje i dobro osjećanje. Aromaterapija pomaže tijelu da vrati unutarnju harmoniju tako da stimulira mozak i limbičke funkcije raznim mirisima. Samo nekoliko kapi esencijalnog ulja koje možemo nanijeti na difuzor ili kupku može nam pomoći u smanjenju stresa, umora i svakodnevne napetosti. Pobrinite se za svoje zdravlje na prirodan način i pripremite toplu kupku s aromatičnim uljima koja će vam uljepšati i najteži dan!


Opuštajuća masaža koja će umiriti vaše tijelo i um

Mirisi eteričnog ulja u kombinaciji s masažnim uljima savršena su terapija za tijelo i dušu. Dodajte kap eteričnog ulja u ulje za masažu i vratite tijelo u psihofizičku ravnotežu i sklad. Za samo nekoliko trenutaka osjetit ćete kako se vaše tijelo smirilo, kako su vaše misli usredotočene, a psihološka i mišićna napetost nestaje.


Izvrsna ideja za poklon!

Iznenadite voljenu osobu setom eteričnih ulja i poželite joj uživanje i opuštanje u divnim mirisima. Komplet također nadopunjuje Narukvica aromaterapija – drvo života koje kombinira prekrasan komad nakita i mogućnost aromaterapije. Ne brinite o mirisu ili boji, jer će osoba moći personalizirati svoju narukvicu u boji i mirisu koji će je dodati.


Koja eterična ulja dobivam u kompletu?

  • Eterično ulje limona (blagotvorno djelovanje na koncentraciju)
  • Naranče (oslobađanje od tjeskobe, napetosti, depresije i umora)
  • Bora (blagotvorno djeluju na dišni sustav i pomažu kod kašlja)
  • Pepermint (poboljšava koncentraciju i uklanja pospanost)
  • Koromač (pomaže u detoksikaciji tijela)
  • Eukaliptus (djeluje osnažujuće i pomaže u opuštanju umornih mišića)