fbpx
Besplatna dostava za sve artikle

Set eteričnih ulja + narukvica gratis

339,90kn (45,11 €) 189,90kn (25,20 €) DDV

Nema na zalihi

Iznenadite voljenu osobu setom eteričnih ulja i poželite joj uživanje i opuštanje u divnim mirisima. Komplet također nadopunjuje Narukvica aromaterapija – drvo života koje kombinira prekrasan komad nakita i mogućnost aromaterapije. Ne brinite o mirisu ili boji, jer će osoba moći personalizirati svoju narukvicu u boji i mirisu koji će je dodati.

Odaberi kolićinu

TOP IZBOR
1x 189,90kn (25,20 €) /kom
2x 170,91kn (22,68 €) /kom
3x 151,92kn (20,16 €) /kom

Nema na zalihi

SKU: BL-0104 Kategorija:

Mirisi su poput glazbe jer svaki miris ima svoje vibracije …

Modni dodatak koji možete promijeniti

Narukvica od nehrđajućeg čelika se otvara i u se nju stavlja pamučni jastučić. Možete birati između raznih boja jastučića koji će vaš nakit učiniti zanimljivim i dodati mu dodir boje po vašem izboru. To će vam omogućiti da promijenite izgled narukvice u skladu s vašim raspoloženjem ili odjećom.

Neka aromaterapija postane dio vašeg svakodnevnog života

Sa svojom narukvicom, možete uživati ​​u prekrasnim mirisima aromaterapije na svakom koraku. Samo nekoliko kapi esencijalnog ulja i vaša će narukvica odavati prekrasan miris, a različiti će mirisi utjecati na vaše raspoloženje.

Eterično ulje eukaliptusa prirodna je alternativa za sprečavanje bakterija zimi.

Smanjite stres i umor aromaterapijom!

Aromaterapija esencijalnim uljima utječe na naše zdravljeblagostanje i dobro osjećanje. Aromaterapija pomaže tijelu da vrati unutarnju harmoniju tako da stimulira mozak i limbičke funkcije raznim mirisima. Samo nekoliko kapi esencijalnog ulja koje možemo nanijeti na difuzor ili kupku može nam pomoći u smanjenju stresa, umora svakodnevne napetosti. Pobrinite se za svoje zdravlje na prirodan način i pripremite toplu kupku s aromatičnim uljima koja će vam uljepšati i najteži dan!

KUPI SADA!

Opuštajuća masaža koja će umiriti vaše tijelo i um

Mirisi eteričnog ulja u kombinaciji s masažnim uljima savršena su terapija za tijelo i dušu. Dodajte kap eteričnog ulja u ulje za masažu i vratite tijelo u psihofizičku ravnotežu i sklad. Za samo nekoliko trenutaka osjetit ćete kako se vaše tijelo smirilo, kako su vaše misli usredotočene, a psihološka i mišićna napetost nestaje.

Izvrsna ideja za poklon!

Jeste li ikad razmišljali koji parfem odabrati za svoju voljenu osobu ili koji komad nakita bi joj odgovarao? Sada možete kupiti sjajan poklon koji kombinira oboje. Ne brinite o mirisu ili boji, jer će osoba moći personalizirati svoju narukvicu tako u boji kako i u mirisu koji će odabrati.

U kompletu dolazi set od šest eteričnih ulja 6x10ml: limun, naranča, bor, menta, komorač i eukaliptus. Uz to, dobivate gratis i aromaterapijsku narukvicu – drvo života!

KUPI SADA!
Go to Top