Čistač četkica Miracleaner

Čistač četkica Miracleaner koristi inovativnu tehniku rotacije četke koja će vam dubinski očistiti i osušiti četkicu u samo nekoliko sekundi. Tehnika rotiranja omogućava sredstvu za čišćenje da prodre u najdublje dijelove čekinja četkice, te ga tako temeljito očisti bez oštećenja.

Samo nekoliko sekundi i četku ćete temeljito očistiti i potpuno osušiti

S čistačem četkica Miracleaner čišćenje postat će lako i brzo, jer ćete svoju prljavu četkicu za šminku duboko očistiti i osušiti u samo nekoliko sekundi. Na taj način nećete trebati čekati satima i satima da se omiljena četkica osuši.

Zašto je čišćenje četki tako važno?

Četkice za šminku su prostor gdje se skupljaju za mrtvu kožu, bakterije i razne nečistoće. Ako ih ne čistimo redovito, također na lice možemo nanijeti sve te bakterije koje se kriju na našim četkicama. Sve to može dovesti do:

  • Rizika preuranjenog bora
  • Iritacije kože
  • Konjuktivitis
  • Neravnomjerno nanošenje šminke na lice

Očistite četke kao profesionalni šminker

Jeste li se ikad zapitali kako profesionalni šminkeri održavaju čiste mnoge četkice, pogotovo kada je potrebno četke očistiti i nanijeti na više klijenata isti dan? S obzirom na prirodu posla, nemaju vremena čekati da se četke suše cijeli dan, pa mnogi profesionalni šminkari ne mogu bez električnih uređaja za čišćenje četkica, koji četkicu očiste , dezinficiraju i osuše u manje od minute.

Različiti nastavci za različite veličine četkica

Miracleaner je opremljen sa čak 8 različitih dodataka različitih veličina četkica, od velikih do najtanjih četkica. Nastavci su izrađeni od kvalitetne gume koja lijepo drži držač četke, četku zatim samo stavite na elektronski držač i već možete početi s čišćenjem. Nastavci su prikladni za četke koje imaju okrugli oblik držača četke.

Savjet:

Za šminku na bazi praha koristite antibakterijski sapun i vodu. Ako želite očistiti četkice za šminku na uljanoj bazi ili vodootpornu šminku, ipak, koristite specijalizirana sredstva za čišćenje četkica koja možete kupiti u ljekarnama ili kozmetičkim trgovinama.

Što dobijem u kompletu?

  • 8x nastavaka za četkice (pogodni za različite veličine, okrugle oblike)
  • čvrsta posuda za vodu i sredstva za čišćenje
  • rotacijski elektronski držač (2x AAA baterije nisu uključene)

Mišljenja naših kupaca:

“Jako jednostavno za uporabu! Očisti male i velike četke, ja sam prezadovoljna!”

Marija B.

“Suuuuper stvar, najviše mi se sviđa da četkice osuši u par sekundi 😊”

Jelka Z.

“Isto kao na slici, naručila u četvrtak dobila u ponedeljak. Hvala vam puno!”

Danijela K.