fbpx
Besplatna dostava za sve artikle

Staklena boca Crystal fusion

449,90kn (59,71 €) 179,90kn (23,88 €) DDV

Nema na zalihi

Koristite Crystal Fusion bocu za stvaranje žive vode koja blagotvorno utječe na nas. Odaberite kristale koji vam najbolje odgovaraju. U paketu dolazi staklena boca od 500 ml s posebnim prostorom za kristale i zaštitom.

Odaberi kolićinu

TOP IZBOR
1x 179,90kn (23,88 €) /kom
2x 161,91kn (21,49 €) /kom
3x 143,92kn (19,10 €) /kom

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: 200115 Kategorija:

Za zdravlje, fit tijelo i ljepotu

Pijenje kristalne vode već je drevna praksa koja je orijentirana na tradiciju i misticizam, jer bi neki kristali trebali prenositi svoje vibracije u vode kako bi onda ona imala blagotvoran učinak na dobrobit ljudi. Staklena boca za vodu Crystal Fusion integrira energiju kristala u vaše tijelo putem vode.

Živa voda

Voda, koja pomoću kristala stječe kristalna svojstva, naziva se i živom vodom. Takva voda stvara pozitivno stanje duha, jača imunološki sustav, detoksificira tijelo i jača fizičko i psihičko stanje čovjeka i uspostavlja tjelesnu ravnotežu.

Priručna 

Crystal Fusion prijenosne boce za vodu su elegantnog izgleda s posebnim prostorom u koji možete dodati kamenčiče različitih boja kako biste izgled svoje boce učinili zanimljivim ili dodali druge kristale ako se bavite kristalnim energetskim terapijama.

Naruči svoju bocu za vodu Crystal Fusion za 179,9HRK!

Kristali

Ružičasti kvarc je kamen ljubavi. Stari Grci su ovaj kristal pripisivali božici Afroditi, povezujući je s ljepotom i ljubavlju i vjerovali su da se s njom može postići unutarnji sklad i zadovoljstvo. Simbolizira ljubav prema sebi, obitelji, partneru i djeci, prijateljima i svim ljudima u vašem životu koje volite. Vrlo je prikladan kao poklon jer se ružičasti kvarc često bira kao talisman ljubavi i prijateljstva.

Zeleni aventurin je kamen koji simbolizira sreću, blagostanje, uspjeh i novac. Aventurin također simbolizira ljudsku povezanost s prirodom i novim mogućnostima. Za stanovnike drevne Kine zeleni avanturin bio je sveti kamen careva, a tibetanski monasi nosili su kamen u džepu kako bi aktivirali svoje intelektualne i mentalne sposobnosti.

Ametist pripada skupini kristala spiritualnosti, a njegova boja se kreće od svijetle do tamno ljubičaste. To je najpopularniji poludragi kamen. Ametist je simbol iskrenosti i smirenosti. Kineska filozofija feng shuija smatra da je to kamen prosperiteta koji potiče protok novca u naš dom ako ga postavimo u pravi kut u sobu.INDIRECT metoda (kristali ne dodiruju vodu)

Boca za vodu Crystal Fusion ima jedinstven dizajn s dvije komore. Veća komora od 500 ml sadrži vašu vodu. Manja staklena komora dizajnirana je za kristale koji su odvojeni od vode, tako da nema brige oko prenošenja prljavštine u vodu. Ovo je najprikladnija metoda proizvodnje žive vode za sigurno pijenje.

KUPI SADA!

Paket uključuje:

  • 1x boca za vodu
  • 1x zaštita za bocu u crnoj boji
  • 1x paket kristala

Lastnosti:

  • Visina: 25cm
  • Kapacitet: 500ml + odvojrni prostor za kristale
  • Težina: 350g
  • Materijal: staklo

* Proizvod nije dizajniran ili stvoren za liječenje ili sprečavanje zdravstvenih problema.

Dodatne informacije

Odaberite kristale:

Ljubičasti kristali, Ružičasti kristali, Zeleni kristali

Go to Top